Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Престольне свято в Глевасi

Престольне свято в Глевасi

13:32

26 жовтня у Божої Матері свято на честь її ікони Іверської…

Саме в цей день відзначає своє храмове свято новостворена парафія у селі Глевасі Васильківського благочиння.

Пройшло всього 2 роки … і на тому місці , де все було в занедбаному стані, з’явилась невелика домова церква на честь Іверскої ікони Божої Матері, у якій приносяться щирі молитви до Господа нашого Іісуса Христа та Богородиці.

Дуже цікаво,що саме на день Іверської Божої Матері , святкує свій День ангела настоятель храму ігумен Веніамін. Ми - всі його духовні чада,парафіяни та жителі села сердечно вітаємо його з цими знаменними подіями.

Батюшка! В цей день Вашої духовної радості хочеться скласти разом з Вами спільну подяку Богові за те, що своїми настановами, молитвами Ви відкриваєте нам щлях спасіння, та допомагаєте йти ним. Ви не жалієте себе,свого здоров’я, часу заради нас грішних та немічних…

Бажаємо Вам, дорогий наш Отче, щоб Господь ще більш зміцнив Вашу віру, завжди дарував ангельську ясність та преподобну смиренність. Щоб мудрість наших преподобних отців Печерських, а саме Вашого небесного покровителя прп. Веніаміна, пам’ять котрого відзначається в цей день, наповнювала Ваш розум для того, щоб збагнути таємниці Царства Небесного!

Спасибі за щирість,теплоту і справжню батьківську турботу, якими Ви нас духовно окормляєте. Матінка Божа, котру Ви дуже любите, оспівуєте і завжди молитися до Неї, нехай покриває Вас Своїм омофором, захищає, допомагає та благословляє Вас. Адже Вам випала дуже відповідальна справа - побудова храму…

Нехай Господь благословить Вас і всі Ваші справи, а цей святковий день буде для Вас справді глибокорадісним і наповненним Божою присутністю.

Запрошуємо всіх жителів Васильківщини приєднатися до нашої радості та чекаємо вас на свято у Глевасі 26 жовтня 2012 року.

З великою любов’ю та повагою парафіяни, жителі та духовні чада.

http://hram.glevaha.com/


Переглядів: 1150 | Додав: Administrator

| Рейтинг: 3.0/2