Головна » 2010 » Листопад » 17 » День пам’яті жертв ДТП

День пам’яті жертв ДТП

22:34

21 листопада о 12 годині в Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври, за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира буде відслужена панахида за загиблими в дорожньо-транспортних пригодах. Ця поминальна служба присвячується Всесвітньому дню пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод у рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, який проводиться Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація безпеки дорожнього руху» на підтримку ініціативи Організації Об’єднаних Націй, згідно якої у кожну третю неділю листопада відзначається Всесвітній день пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод. Церква також закликає в цей день до поминальної молитви за загиблих на дорогах.

Невтішна статистика свідчить про те, що за останні 5 років через дорожньо-транспортні пригоди в Україні загинуло близько 40 тис. людей і більш ніж 300 тис. було поранено. Церква, як любляча мати, не може бути осторонь такого трагічного стану справ і тому не залишає без заупокійної молитви своїх дітей, загиблих під час дорожньо-транспортних пригод, а нас живих, закликає до відповідальності і обережності за кермом.

Імена загиблих під час дорожньо-транспортних пригод православних християн для поминальної молитви можна надсилати на електронну адресу stvolodymyrchurch@ukr.net .


Переглядів: 645 | Додав: MAA

| Рейтинг: 5.0/1