Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »

14 января. Обрезание Господне. Свт. Василия Великого, архиеп. Кесарии Каппадокийской

13 Січня 2011

Дорогие братья и сестры,

14 января в нашем Храме совершается служба /09:00 час./ великому празднику Обрезание Господнe.

Так же в этот день празднуется день памяти Свт. Василия Великого, архиеп. Кесарии Каппадокийской

На вось ... Читати далі »


Рождественская Литургия в с. Багрин

11 Січня 2011

Благовещенский храмВ день Рождества Христова 7 января 2011 года в с.Багрин была совершена первая праздничная Литургия.

Несмотря на то, что обустройство церкви Благовещения Пресвятой Богородицы еще не окончено и клирос лишь недавно начал формироваться, ... Читати далі »


Концерт

08 Січня 2011

8 січня у церкві Св. Миколая, о 16 годині, відбудеться святковий концерт. Колядки будуть лунати у виконанні дитячого хору, кліросу та хору церкви під керуванням мат. Ірини. Запрошуємо усіх бажаючих в гості. ... Читати далі »


Увага

03 Січня 2011

Змінилась адреса для спілкуваняя та надсилання своїх матеріалів у редакцію сайта - нова vera77@email.ua Також, після реєстрації, можна залишити приватний лист адміністраторам ресурсу:
... Читати далі »


Вітання

01 Січня 2011

Дорогі брати і сестри!

Шановні користувачі і автори нашого сайту!

Дозвольте від імені творчого колективу і від себе особисто привітати усіх із Різдвяними і новорічними святами. Побажати міцної віри, здравія душевного і тілесного, зд ... Читати далі »


Престольне свято у Св.Миколаївській Церкві

19 Грудня 2010

Память Святителя Миколая завжди в нашій землі є особливим святом: все що є доброго і справедливого у житті християнському ассоціюється із постаттю цього святого. Ревний поборник правди, чистоти віри православної, милосерний захисник бідних і знедо ... Читати далі »


Подія

13 Грудня 2010

В церковному житті Васильківського благочиння відбулася визначна подія: 12 грудня, в неділю, було освячено Хрестовоздвиженський храм у с. Крушинка. Освячення звершив Блаженнійший Володимир, митрополит Київський і всієї України. Його Блаженству спі ... Читати далі »